top of page

za 22 jun

|

Amsterdam

De Dag van Rome

De Dag van Rome
De Dag van Rome

Tijd en locatie

22 jun 2024, 14:00 – 18:00

Amsterdam, Allard Pierson - Nederland

Over het evenement

De Dag van Rome is vol!!

Door grote populariteit zijn er op dit moment helaas geen kaartjes meer beschikbaar voor de Dag van Rome. Had u graag willen komen? Geef u op voor de wachtlijst! Mochten er alsnog kaartjes vrijkomen, dan krijgt u vanzelf bericht.

De Dag van Rome 2024

Op zaterdag 22 juni 2024 brengen we een stukje Rome naar Nederland! Tijdens de Dag van Rome vieren we de eeuwige stad met vele lezingen, prijsuitreikingen en meer in Allard Pierson in Amsterdam. Ook een Italië liefhebber? Kom ook! Het evenement is gratis, meer informatie en aanmelden hieronder.

Dit jaar wordt de Dag van Rome georganiseerd door de KNIR community in Nederland bestaande uit de KNIR Ambassadeurs, het tijdschrift Roma Aeterna, de Vrienden van het KNIR en de Werkgroep Italië Studies.

Kom ook!

Op 22 juni openen we rond 14:00 de deuren van Allard Pierson voor een programma vol met liefde voor Rome. Meer informatie volgt later, op het programma staan onder andere:

     ▪ Dompel u onder in diverse lezingen & workshops

     ▪ Volg de lancering van de nieuwe nummers van Incontri en Roma Aeterna

     ▪ Leer over het nieuwste hoogstaande onderzoek tijdens de uitreikingen wel drie prijzen: de WIS Scriptieprijs, Ted Meijerprijs en Van Woudenberg Dissertatieprijs.

     ▪ Uiteraard zal er ook voldoende ruimte zijn om met oude en nieuwe Rome-liefhebbers bij te praten en een glas te hebben.

Download het programma hier en het schema van de evenementen hier.

Aanmelden

De Dag van Rome is gratis toegankelijk, maar aanmelden is verplicht vanwege beperkte beschikbaarheid. Vol is vol, dus meldt u snel aan via deze link: https://www.eventbrite.com/e/de-dag-van-rome-2024-tickets-891468906497?aff=oddtdtcreator

De Dag van Rome zou niet mogelijk zijn zonder sponsoren. Onze dank gaat uit naar:

Aeterna Reizen

Italiaans Cultureel Instituut Amsterdam

Labrys Reizen

Addisco Onderwijscentrum

Dante Alighieri Amsterdam

Deel dit evenement

bottom of page